O nama

Fudeks bus

Kompanija ” Fudeks ” d.o.o. osnovana je 1989. godine i može se pohvaliti velikim uspehom koji je postignut u poslovanju poslednjih godina, vezano za međunarodni i domaći drumski putnički saobraćaj . U odnosu na ekonomske parametre svrstana je u srednje, a prema broju autobusa spada u red vodećih privatnih preduzeća u Srbiji. “Fudeks” d.o.o. poseduje savremeno opremljenu poslovnicu u Balkanskoj 47.

U svom voznom parku posedujemo 30 autobusa i 10 kombi vozila. Osnovna delatnost našeg preduzeća je prevoz putnika u međunarodnom i domaćem drumskom saobraćaju – linijski i vanlinijski prevoz. U međunarodnom linijskom saobraćaju dostigli smo evropski nivo usluge i zahvaljujući autobusima visoke turističke kategorije. Već duže vreme naši autobusi redovno saobraćaju na relacijama prema Parizu, Beču, Trstu, Mestreu, Bolonji, Vićenci, Firenci, Budimpešti, Skoplju. U domaćem linijskom saobraćaju već više godina održavamo redovne linije za Veliko Gradište, Kladovo…

Fudeks bus
Fudeks bus

Svi naši autobusi su visokopodni, visoke turističke kategorije, ne stariji od 10 godina, klimatizovani, potpuno opremljeni TV, video i audio opremom, sa toaletom i friziderom. Pored značajnog broja osnovnih sredstava preduzeće raspolaže i izuzetnim prihvatno-otpremnim centrom koji se nalazi na samom autoputu Beograd – Niš. Od centra grada udaljen je nepuna 2 kilometra. Raspolaže savremeno organizovanom mehaničarskom, elektro i klima radionicom, pratećim službama za održavanje čistoće i urednosti autobusa. Posedujemo parking prostor za sva vozila kao i magacin za rezervne delove.

Korišćenjem ovog sajta potvrdjujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom o privatnosti
U redu